Review: Route Mobiel, de mobiele pechhulp aanbieder.

Route Mobiel het in 2004 opgerichte bedrijf dat pechhulp gemakkelijker en toegankelijker wil maken. Zo willen zij een transparante manier van pechhulp verzorgen. Je bent niet dubbel verzekerd en krijg een perfecte service. Route Mobiel is via SNS REAAL lid van het Verbond van Verzekeraars. In 2006 is Route Mobiel overgenomen door SNS REAAL. Op deze manier hebben zij een sterke partij achter zich en kunnen ze een goede dekking altijd garanderen.

Dekking Route Mobiel

Tegenwoordig zijn er meer dan 180 servicepunten in Nederland. En hebben ze in 43 landen pechhulp dekking. De doelstelling is om binnen 30 minuten bij een klant te zijn. Op dit moment lukt dat binnen 90% van de gevallen. En behoort Route Mobiel tot een van de beste partijen. Let op. Er is geen dekking op de Waddeneilanden, op Ameland, Texel en Terschelling na.

route mobiel pechhulp
Route Mobiel pechhulp

Prijs: vanaf €68,30 per jaar

Beoordeling:
5
Nu aanmelden
Auteur:
  • Altijd opzegbaar

  • Verzekering op kenteken, handig wanneer meerdere personen dezelfde auto gebruiken.

  • Vervangend vervoer

  • Prijzig vergelijken met concurrenten, vooral oudere auto’s.

  • Bedrijfswagen niet te verzekeren

Wel/niet verzekerd

Nederland

Er zijn een hoop zaken verzekerd. Zo zijn de kosten voor reparatie die de hulpverlener uitvoert aan je auto verzekerd. Het vervoer naar een dichtstbijzijnde garage of naar eigen dealer wanneer het niet lukt binnen 24 uur de auto te repareren. Je hotelovernachting van max 80 euro per persoon, mits je niet meer terug kunt reizen middels ander vervoer. De kosten voor maximaal 2 dagen autohuur, wanneer je voertuig niet binnen 24 uur gerepareerd kan worden. Kosten voor vervoer naar een adres in Nederland voor de inzittenden. De verzendkosten voor onderdelen die een garage mogelijk moet bestellen om de auto weer rijklaar te maken worden vergoed. Echter zijn er ook zaken die niet vergoed worden. Zoals vervoer terug naar de garage om de gerepareerde auto op te halen. Kosten voor onderdelen en reparatie uitgevoerd door de garage.

Europa

Wel verzekerd in Europa

De pechhulp verzekering Europa, dekt Nederland niet. Hier dien je een aparte Pechhulp Nederland voor af te sluiten.
Bij Europa ben je verzekerd voor 4 pechgevallen per jaar in de 43 landen die worden gedekt. De meeste zaken die onder de Nederlandse pechhulp vallen, vallen ook onder die van Europa. Er zijn wat extra’s die toegevoegd zijn. Een vervangend voertuig tot maximaal 7 dagen inplaats van 2 in Nederland. Let op bij vervangend vervoer dien je een geldig legitimatie bewijs te hebben en een creditcard. Kosten voor het vervoer van het voertuig naar Nederland, mits de kosten lager zijn dan de waarde van het voertuig. Kosten die de pechhulpverlener maakt aan onderdelen, worden niet vergoed. Wanneer de bestuurder niet meer kan rijden wegen ziekte. Daarbij geen van de inzittende bevoegd of bekwaam is om het voertuig te besturen. Dan zal Route Mobiel een chauffeur inschakelen om terug naar Nederland te gaan.

Niet verzekerd in Europa

Zaken die niet onder de verzekering vallen zijn net zoals in Nederland. Route Mobiel vergoed geen maaltijden. Terugreis naar gerepareerd auto. Kosten voor het repareren van de auto. De overige zaken vindt je in de Algemene Voorwaarden 2.7.

Prijzen Route Mobiel

De pechhulp verzekering in Nederland kost €68,30 per jaar. Daarbij behoort het tot een van de duurdere verzekeringen voor pechhulp. Daar zit overigens wel een woonplaats dekking bij. Dit betekent dat wanneer je pech hebt in je eigen woonplaats je gewoon geholpen wordt.
Pechhulp Europa van Route Mobiel kost €45,50 per jaar. Belangrijk is dat je beseft dat Europa dekking betekent dat Nederland daar niet bij zit. Je zult voor dekking in Nederland een andere verzekering moeten nemen. Wil je direct beide verzekeringen afsluiten voor zowel Nederland als Europa, dan betaal je €113,80.

 LEEFTIJD VOERTUIG 0-3 jaar 4-9 jaar 10-12 jaar 13-14 jaar
NEDERLAND €68.30 €85.75 €94.45 €123.60
BUITENLAND (excl NL) €45.50 €45.50 €45.50 €45.50
NL + BUITENLAND €113.80 €131.25 €139.95 €169.10
Uitgebreid vervangend vervoer €21.40 €21.40 €21.40 €42.65
Pechhulp Caravan / Aanhanger €9.20 €9.20 €9.20 €9.20
2018-12-12T22:43:52+01:00By |Categories: -|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.